Modalitati de plata si livrare

MODALITATI DE PLATA

Costul afisat pe site este cel final, fara T.V.A., datorita faptului ca S.C. TARA LUI MORCOVEATA S.R.L. nu este firma platitoare de T.V.A.

1. Plata online cu card Visa/ Mastercard

Procesarea platilor cu card se face de catre MobilPay™ cu un sistem de procesare simplu de folosit si sigur, fiind un mediu de tranzactionare 3D Secure.

PROCEDURA DE PLATA PRIN CARD:

PASUL 1:  Din pagina de comanda a website-ului, clientul este redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™. Aici clientul isi introduce datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.

PASUL 2 : Banca procesatoare a platii transmite datele clientului catre banca emitenta pentru a primi acceptul la tranzactionare.

PASUL 3: Raspunsul bancii emitente (acceptarea sau refuzarea de plata) este transmis catre mobilPay™.

PASUL 4:  MobilPay™ transmite raspunsul catre client, iar acesta este redirectionat catre website-ul www.taraluimorcoveata.ro .

Toata procedura se realizeaza rapid, in maxim 3 minute.

2. Transfer bancar

Pentru a va asigura livrarea.imediat dupa emiterea ordinului de plata , va solicitam transmirea acestuia (document scanat sau OP electronic) pe e-mail la office@taraluimorcoveata.ro

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa ne trimiteti dovada platii, TARA LUI MORCOVEATA va valida comanda dumneavoastra, dar o va livra doar in momentul intrarii banilor in contul sau.

SC TARA LUI MORCOVEATA S.R.L.
Adresa : Bucuresti, sector 1, Sos. Bucuresti-Targoviste 22B

J40/4208/2013
CUI: 31444224

TEL: 0721.502.902
Cont : RO 20 INGB 0000 9999 0354 2215
Banca : ING Bank

LIVRARE

Momentan serviciile noastre sunt disponibile doar in Bucuresti si in zonele limitrofe aflate la o distanta maxima de 5 km fata de oras.

TARA LUI MORCOVEATA va livreaza GRATUIT comanda acasa sau la birou, termenul de livrare fiind de maxim 48 ore de la confirmarea comenzii.

Mentionam ca in perioada sarbatorilor legale,  programul de plasare a comenzilor, precum si livrarea acestora, pot suferi modificari. Va rugam sa verificati disponibilitatea serviciilor noastre telefonic, apeland +40 721 502 902, sau prin e-mail, la adresa:

office@taraluimorcoveata.ro