Termeni si Conditii

Exactitatea informatiilor
Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete; din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate. Fotografiile prezentate pe site-ul nostru au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Reclamatii si politica de returnare
Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect, etc.). Tara lui Morcoveata isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@taraluimorcoveata.ro, urmand a fi solutionate dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul Tara lui Morcoveata de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele vor fi inlocuite.


Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. www.taraluimorcoveata.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila; de asemenea, isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil. Din acest motiv, va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi. Tara lui Morcoveata are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.


Utilizarea acestui magazin virtual implica acordul in totalitate asupra termenilor si conditiilor specificate mai sus.